Aikamoinen Bambu

503_47603_45
Tapio Wirkkalan Bambu kasvoi ja kukoisti Hagelstam & Co:n kuukausihuutokaupassa 20.11.2013, kun se myytiin 4.000 eurolla. Harmi, ettei nettiluettelossa mainittu, oliko tämä vuonna 1952 suunniteltu designlasi signeerattu, ja jos oli niin oliko signeerauksessa vuosiluku tai sarjanumero 3537. Esinehän on ollut tuotannossa 1952-55 ja uudelleen vuodesta 1981 pieninä numeroituina erinä.
Huutokaupassa mukana olleesta kattavasta Oiva Toikan vuosikuutioiden kokoelmasta minun sydämeni sykki vuoden 2009 kuutiolle. Sitä katsellessani liidän kuvitteelliselle kuumailmapallomatkalle tai palaan muistoissani Kremlin aarteiden äärelle, Fabergén pääsiäismunien lumoavaan maailmaan. Pieni ihanuus maksoi 260 €.

Ota yhteyttä

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s