Elämä on musiikkia

ja musiikki elää.
Tänään maanantaina klo 21:00 YLE Teemalla alkaa Sam Yaffan luotsaama Sound Tracker. Se täytyy nähdä – ja kuulla! Olin teininä Hanoi Rocks -fani. On mahtavaa nähdä, että kaverien luovuus on tallella, rytmi veressä ei sammu eivätkä jalanpohjat sammaloidu. Olen myös mm. venäläisten kansanlaulujen ja romanssien sekä romanimusiikin ystävä. Muistan vieläkin ne kylmät väreet, kun kuulin Mustalaisleiri muuttaa taivaaseen ja Mustalaisten aika -elokuvien soundtrackit. Sound Trackerin toisessa osassa onkin kuulemma tarjolla viuluja, kaihoa ja temperamenttia.
Mitähän aivan uusia kokemuksia ja musiikkisuosikkeja sarja tuo tullessaan? Tuskin maltan odottaa.

Ota yhteyttä

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s