Kevään merkki

on tietysti traktori! Tämä harmaa ”Verkku” eli Massey Ferguson lähti uusille tiluksille Palsanmäen huutokaupassa Uuraisten Hirvaskankaalla.
Tällä kelpaisi meidänkin kylätieltä päristellä isolle kirkolle vaikka nisun syöntiin! No, onhan tämän meidän ison kirkon edeltäjä rakennettu jo 1200-1300-lukujen vaiheessa ja nykyinenkin 1400-luvulla, joten kaupunki tarkoittaa täällä Porvoossa vähän samaa kuin Turussa. Vanhaa sivistystä ja pitkää kaupunkihistoria, mutta myös elävää maaseutua, lähiruokaa, oman paahtimon kahvia, Malmgårdin olutta.
IMG_2320
Nyt kun Helsinki-kuplasta on puhuttu niin katsastakaas Palsanmäen reissukalenteri, http://www.palsanmaki.net/ajankohtaista/
Siinäpä Suomen karttaa kerrakseen. Mahtavatkohan kaikki pääkaupunkiseudun huutokauppatalot näitä paikkakuntia edes tuntea? Muistakaa, että kotimaanmatkailukin avartaa. Ihanaa, laveaa ja avaraa kesä-Suomea teille kaikille!

Ota yhteyttä

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s