Taideammattilaisia

IMG_0742 IMG_0753 IMG_0743
Olen uurastanut kesällä taidekokoelman ripustussuunnitelman ja -toteutuksen parissa. Homma hoituu sujuvasti ja teoksia käsitellään kaikkien taiteen sääntöjen mukaan, kun apuna ovat oman alansa ammattilaiset.
Vasemmalla Tapani hienosäätää kiinnityskiskoa, seinällä Jan Kenneth Weckman (Puhdas sielu ellei kuuta olisi), Rafael Wardi (Auringonportti) ja Tero Laaksonen (Talviuni). Keskellä Tapani ja Samuli asettelemassa paikalleen Reino Hietasen ”Sinimaisemaa”. Sen alla kaksi Kimmo Kaivannon teosta (Hämärä ohittaa saaren ja Antiikin perilliset). Oikealla vakioyhteistyökumppanin Crown Fine Artsin logo.
Alla tabula rasa – tyhjä seinä ja sama, kun taide on kruunannut tyhjyyden, maalaus: Lennart Segerstrålen ”Valon rakentajat”.
IMG_0789 IMG_0791

Ota yhteyttä

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s